Välkomna till cafét

På cafét finns mycket gott att välja mellan. Nybakat bröd och olika bakverk kan köpas hem eller avnjutas på plats. Det finns även en lunchbuffé med stort utbud. För företag går det även bra att prenumerera på bröd till arbetsplatsen. Du är välkommen att kontakta oss med frågor eller göra beställningar.

Café meny

Vår meny erbjuder ett urval av pizzor, hamburgare, Tex Mex, sallad, buffé samt en barnmeny. Här finns även många olika desserter och dryck. Se vår meny för rätter och priser. I butiken finns även ett stort utbud bakverk för dessert och fika. Välkomna till ett trevligt café i Norrköping.

Våra lunchbufféer

På vardagar erbjuds lunchbuffé för de som önskar äta en måltid med stort utbud. Menyn för lunchbuffén ändras varje dag för er som gärna kommer tillbaka och vill uppleva något nytt. Till maten serveras färskt nybakat bröd direkt från det egna bageriet. Även dryck, kaffe och dessert ingår och mat för barnen finns. På helger kan man välja helgbuffé.

Fika och mat för avhämtning

Oavsett om du är på språng eller har tid att slå dig ner i cafét finns det något som passar. Här går det att köpa med sig det du önskar från vår meny eller lägga en beställning för senare avhämtning. Det går att beställa pizza och mat för avhämtning för dig som vill ta med din lunch. Här bakas både tårtor, smörgåstårtor och andra bakverk för avhämtning och de finns i olika sorter och storlekar för att de ska passa olika tillfällen. På detta café vill vi att våra kunder ska bli nöjda.

Klassiska recept och nybakat i restaurangen

Bageri skapar smakupplevelser för alla oavsett om det gäller pizza, mat, bakverk eller bröd. Allt tillagas med kärlek och kunskap för de kunder som besöker oss. Med fina råvaror får vi fram de allra bästa produkterna vilket bidrar till kvaliteten. Med hjälp av våra egna ugnar är våra pizzor och bakverk alltid färska med fin textur och smak. Teamet på restaurangen har erfarenheten och handlaget som behövs för att skapa fantastisk mat. Dessutom vet de vad våra kunder vill ha och vill leverera de produkter som önskas. Med traditionellt hantverk och gamla klassiska recept kan vi erbjuda ett fint utbud i butiken och vi är stolta över det arbete vi gör.

Besök vårt café för en genuin upplevelse

Att besöka cafét är en upplevelse som sträcker sig utanför det som serveras på tallriken. Här kan du som kund slå dig ner en stund och njuta av vår meny samtidigt som doften från ugnarna sprider sig i lokalen. Allt är tillagat av oss och här återfinns inga industriellt processade bakverk. Det är det som gör vårt café så uppskattat och smakfullt. En stund med en kopp kaffe vid fönstret kan vara lika uppskattad som en lunch med familj eller kollegor. För många är det en upplevelse i sig att få välja bland de vackra bakverken bakom disken. Det är ofta en överraskning att samma bakverk kan smaka så olika beroende på om de tillagats på plats samma dag eller levererats från andra producenter. Det är en glädje att få välja fritt och hitta dina favoriter.

Prenumerera på nybakat bröd till företag

Att ha tillgång till färskt och nybakat bröd på jobbet höjer stämningen på alla arbetsplatser. Oavsett om de ska avnjutas till frukost, lunch eller fikarasten kommer det vara uppskattat. Hantverksmässigt och färskt bakat bröd erbjuder dessutom en unik upplevelse. För företag erbjuds nybakat bröd som dessutom kan beställas i form av en prenumeration. På så vis kan ni försäkra er om att brödet finns på plats när det behövs som mest. Kontakta oss med beställning via telefon eller e-post. Ange namn, företag, e-postadress, telefonnummer och eventuella kommentarer eller önskemål.