Cookies
Instagram

Vetebröd & kondisbitar

Saltängsbulle

är den mest berömda bullen i stan' och härstammar från Saltängsgummorna. Den bakas på en mjölkfri vetedeg och har inga tillsatser annat än jäst, vanilj och salt. (mjölkfri)

 

Hagabulle

fylls med vaniljkräm och doppas i strösocker efter bakning. (mjölk- och äggfri)

 

 

Kanelbulle

är den klassiska bullen som är så omtyckt att den fått en egen dag! Kanelbullens dag infaller den 4e oktober. (mjölkfri)

 

Kardemummabulle

bakas med en riklig mängd kardemumma och vanilj. (mjölkfri)

 

Sockerkringla

penslas och doppas i strösocker efter bakningen. (mjölk- och äggfri)

 

Kardemummabulle

Lyxsaffransbulle (jul)

Surdegsbulle med kardemumma

surdegsbulle hagabulle saltsnurra2

Surdegsbulle med frön

Hagabulle

Saltängsbulle

surdegsbulle hagabulle saltsnurra2

Kanelbulle med mandel

Saffranssaltängsbulle (jul)

Chokladbulle

Vi bakar självklart kransar och vetelängder med olika fyllningar!

Våra populära Croissants bakas naturella samt med mandel eller choklad.

 

Småkakor

CroissantVi bakar klassiska småkakor så som: bondkakor, brysselkexstrass, drömmar, chokladsnitt, pralinkex, finska pinnar, havrekakor, kolasnitt och hallongrottor.

I butikerna finns ett brett sortiment att välja från!

Kondisbitar

Vi erbjuder traditionella och moderna bakverk så som chokladbiskvier, tryffelbiskvier, katalaner, chokladbollar, franska chokladbitar, cocosmums och toscabitar.

 

  toscakaka paskmazarin Katalan
 

Toscabit

Påskmazarin (påsk)

Katalan

syltstar pepparkakor saffransbisk fruktis

Syltkakor

Pepparkakor (jul)

Saffransbiscotti (jul)

Fruktkaka (jul)

paskmazarin hallongr kokos lakrits

Fransk chokladbit

Hallongrotta

Cocosmums

Chokladsnitt

boll hallongr brownie lakrits

Arraksboll

Chokladbollar

Brownie (special)

Lemoncurdbiskvi (special)

 

lakrits hallongr kokos biskvi

Sandkaka

Havre-russinkakor

Müslibit

Tryffelbiskvi

paskmazarin hallongr kokos lakrits

Strass

Syltkaka

Bondkakor

Chokladbiskvi

 

biskvier

Finbageriet Kamraternas biskvier, i genomskärning...

 

Överst ligger en tryffelbiskvi, fylld med chokladganache (kallas ibland för Sarah Bernhardt-bakelse).

 

I botten ligger en klassisk chokladbiskvi som fyllts med en smörkräm (innehåller mjölkfritt vegetabiliskt fett).

Mums!